Ózongenerátor bérlés

Napidíjas termék

Kizárólag személyes átvétel

20 000 Ft

Kizárólag személyes átvétel bemutatótermünkben - 6762 Sándorfalva, Alkotmány krt. 9/A

Az ózon fertőtlenítő hatása

Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat.

Használata közben sem élőlény, sem étel, sem növényt nem javaslunk a szabadon hagyni a helységben vagy bent tartózkodni sem ajánlott, ugyan nem mérgező gáz keletkezik és a mai napig használják ételtartósításra védőgáznak pl. felvágottak de ilyen mennyiségben rosszullétet okozhat.
A folyamat végén a gép "visszahűtést" végez magán addig semmiképpen sem szabad áramtalanítani az eszközt. Javasolni szoktunk helység mérettől függően 15-30 perc hatóidőt és ezután egy teljes nagy szellőztetés javasolt ami szintén 15-30 perc kell legyen.
Ezután minden visszaállítható a megszokott rend szerint, 6-8 óráig érezhető még a gáz utána teljesen lebomlik.
A baktériumok 99%-át elpusztítja és ezáltal a szaganyagokat is, jó szívvel ajánljuk dohos pincékbe, szobafestés után szagtalanításra vagy betegségek megelőzésére vagy gyógyulás után esetleges nagy takarítások után.

Bérleti díj:

- Napi díj = 24óra

- Az óradíjjal nem jelölt gépek minimális bérleti díja 24 óra.

- Türelmi idő 1 óra!

- A türelmi időn kívüli késés esetén újabb napi díj kerül felszámításra.

- Kaució a gép hiánytalan állapotban való visszavételezés során visszaadásra vagy jóváírásra kerül.

- Kaució: 20.000 Ft.

Bérléshez szükséges magával hoznia:

- Személyes okmányok.