Köszönjük 2020, várunk 2021!

2020.12.31

Egy eseménydús éven vagyunk túl, úgy gondolom, bármilyen értelemben is próbálnánk értékelni az idei évet, de mindenképpen próbáljunk meg építkezni belőle, próbáljunk a jövőbe tekinteni és az idei évet tanulságnak elkönyvelni!

Hogy mit hozott nekünk a 2020?

A sok negatívum ellenére mégis egy igen pozitívan dinamikusan fejlődő évet tudhatunk magunk mögött. Létszámunk növekedett, gép és járműparkunk bővült, megújult. Az idei évben indult a weboldalunk, mely mára már szép számú napi látogatókkal büszkélkedhet. Számos lakossági felújítást és új építést valamint pályázati beruházást tudhatunk magunk mögött, és egyre népszerűbb és elismert a munkásságunk. Azonban a hibáinkból is tanulnunk kell és ezt fogja majd hozni a 2021-es év!

Hello, 2021!

Sokak visszajelzése alapján az elsődleges fejlesztési pontunk az ügyfélszolgálat. Nagyon nehezen voltunk elérhetőek a kiemelten forgalmas időszakokban (fűtési szezon kezdete). A napi 100-150 telefon kezelése igen nehéz, nem jut sor mindenkire vagy esetlegesen állandóan foglaltak voltak a vonalaink. Ezen problémák megoldására az első negyedévben találunk megoldást.

Szeretnénk létszámunk és csapatainkat tovább bővíteni, a minél több megrendelő kiszolgálása érdekében.

Az év elejétől szeretnénk megrendelőinknek teljeskörű ügyintézést biztosítani a CSOK, FALUSI CSOK, LAKÁSFELÚJÍTÁSI PROGRAM stb. témakörben. Szeretnénk partnerbank bevonását megvalósítani az esetleges hitelügyintézés és finanszírozási segítség érdekében.

Valamint törekszünk a még minőségibb és gyorsabb kiszolgálásra.

Köszönjük!

Köszönjük idén is megrendelőinknek a belénk fektetett bizalmat, reméljük ebben a pillanatban is a mi munkánk komfortját élvezik legyen szó fűtésről, hűtésről, friss levegőről, hideg-melegvízről, vagy éppen csak arról, hogy lefolyik a lefolyón a főtt virsli leve! Sikerekben gazdag, békés boldog új évet kíván a Jenei Épületgépészet Kft. teljes kollektívája!