Gázkazán karbantartás? Miért?

2020.03.31

,,Eddig jó volt szerelő nem is látta.'' ,,A régi FÉG-em 30 évet ment." és ehhez hasonló mondatok szülik a képen látható problémát. A készülékünk szorgosan teszi dolgát észrevétlenül csendben, talán ezért is feledkezünk el arról, hogy egyáltalán van. Ha eszünkbe is jut akkor azért mert éppen nem működik és nagyon szűk az a felhasználói szegmens akinek azért jut eszébe készüléke mert időközönként karbantartani kell. 

Pedig KELL! 

Ezek a készülékek már nem a 30 éves FÉG ezek a készülékek a maguk módján számítógépek, folyamatosan mérnek, egyes típusok kalibrálnak és után állítanak maguknak és ezért is fontos a mindig tiszta égőtér. Gazdaságosságuk és élettartamuk csak gondos gazdaként tudjuk megóvni. Karbantartás nélkül egy felsőkategóriás készülék sem fogja tovább bírni mint az alacsony kategória. 

Gondoljunk bele... 

Készülékünk vételára megegyezik egy használt, alacsony kategóriás autó vételárával és bizony azt is évente elvisszük olajcserére. Miért nem karbantartunk? Bizonyára a szerelői hanyagság is közrejátszhat, az a szerelői réteg aki ,,csak egy porszívózással" letudja a karbantartást a megrendelő pedig természetesen sokallja az árat és átverve is érzi magát.

Ne spóroljunk ha karbantartásról van szó, hívjunk megbízható szerelőt aki rendelkezik a megfelelő eszközökkel a megfelelő tudással és garanciát vállal a munkájára. Mint mondtam ez nem lesz olcsó de a karbantartás nem elintézhető egy ,,porszívózással" lényegesen többről szól. Próbáld ki a mi szolgáltatásunk és tapasztald meg a különbséget. Várjuk megrendelésed!