A legjobb megoldás az új energetikai normatívákra

2021.05.25

Újdonság a piacon!

Hőszivattyú és kondenzációs kazán egyben

Az Immergas hybrid rendszerei a legfejlettebb megoldásokat kínálják a megújuló energiaforrásokkal történő fűtésre és használati melegvíz előállításra. A rendszer része egy 4 kW-os monoblokkos hőszivattyú. Ez a kültéri egység R32-es hűtőközeggel van feltöltve a legbiztonságosabb és leggazdaságosabb működés érdekében. A beltéri kondenzációs kazán 28 kW használati melegvíz és 24 kW fűtési teljesítményt kínál. A két készülék hidraulikailag sorba van kötve és nagyobb hatékonyságot, valamint jelentős energia-megtakarítást biztosítanak. A rendszer nagy mértékben megnöveli azoknak az üzemóráknak a számát, amelyek alatt a hőszivattyú működtetésével a fűtési költségek jelentősen csökkenthetők. 

KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ

A VICTRIX Hybrid rendszer könnyen felszerelhető az elavult kazánok cseréjénél és a radiátoros rendszereket is

bármilyen típusú házban hatékonyan fűti fel. Telepítéséhez nem szükséges speciális képesítés (F-gáz vizsga).
Amennyiben a fűtési rendszer víztérfogata meghaladja a 20 litert, a rendszer megfelelő működéséhez nincs szükség
külön puffertároló beépítésére. Ha régi, hagyományos fűtőkészüléket cserélünk le hibrid rendszerre, akár 50% -kal is
csökkenthetjük a CO2 kibocsátást. Az eredmény figyelemre méltó és környezetbarát.


Otthonfelújítási támogatás - használja fel hibrid hőszivattyúkra!

Az otthonfelújítási támogatásról szóló 518/2020. (XI. 25.) Korm. rendelet új lehetőséget teremt a gyermekes családok részére, ennek keretén belül, többek között fűtéskorszerűsítésre is felhasználható a támogatás.

Tudatos szülőként tervezze meg a felújítást, mert a költségek 50%-át, de legfeljebb 3.000.000 Ft támogatást lehet igényelni. A támogatás maximális összegét pedig akkor kaphatja vissza, ha annak 50%-a munkadíjról szól.

Az Immergas hibrid rendszerei a legfejlettebb megoldásokat kínálják a megújuló energiaforrásokkal történő fűtésre és használati melegvíz előállításra. A Victrix Hybrid rendszer része egy 4 kW-os monoblokkos hőszivattyú. Ez a kültéri egység R32-es hűtőközeggel van feltöltve a legbiztonságosabb és leggazdaságosabb működés érdekében. A beltéri kondenzációs kazán 28 kW használati melegvíz és 24 kW fűtési teljesítményt kínál. A két készülék hidraulikailag sorba van kötve és nagyobb hatékonyságot, valamint jelentős energia-megtakarítást biztosítanak.

Mielőtt belevágna, a részletekért és tudnivalókért olvassa el figyelmesen a rendeletet, és kazáncsere, fűtéskorszerűsítés előtt minden esetben egyeztessen szakemberrel!