30 év a szakmában

2020.04.15

Fontos év az idei év. Ez az év más mint a többi. Ez az év a kerek számok éve.

2020-at írunk egy 30 éve fent álló céget és egy 50 éves cégtulajdonost ünneplünk idén. Gombócból sem kevés mint ahogy azt mondani szokás, viszont elismerés és példás ha egy 30 éve ugyan azon a néven futó, ugyan azzal a tulajdonossal rendelkező, ugyan azt a telefonszámot használó vállalkozásról beszélünk. Sok minden változott, fejlődött az évek során, egy viszont nem... az eszmék, az irányelvek, és a minőség! Ez, a már 2-ik generációs családi vállakozás számos embernek ad munkát és megélhetést nap mint nap. 

Honnan indult az egész?

Inkább megmutatjuk, hát innen! Ebből a szegedi panelgarázsból. Innen indult és büszkék vagyunk a gyökereinkre. Mi sem kezdtük nagy tőkével vagy segítséggel vagy bármi extrával, csak azzal ami mindenki előtt ott van, ,,A lehetőséggel"! A kitartás a szakértelem és a tenni akarás sosem hagyott alább, ezért vagyunk azok ma akik. 1990 áprilisát írjuk, földkörüli pályára áll a Hubble űrteleszkóp 25-én, de nem csak ez történt áprilisban, mert 20-án hivatalosan is bejegyzésre kerül a cég Jenei Csaba E.V. 

Azok a 2000-es évek...

Azok a 2000-es évek mindenkinek mást jelentettek. Valakinek a világ végét és a számítógépek megbolondulását, de nekünk a világ akkor kezdődött... Dübörgött a gazdaság és az egyszemélyes E.V-ből 10 év alatt, négy-csapatos vállalkozás cseperedett. Komoly megbízásokat kaptunk, és mi felnőttünk a feladathoz. Az egy garázsból már 4 lett és épült a sándorfalvi telephely is. Magas ponthoz érkeztünk nem hagyhatott alább a lelkesedésünk. A 2008-as világ válság szele Magyarországra is elért, a mi válaszunk erre az első Épületgépészeti szaküzletünk megnyitása volt Sándorfalván.

2010-től napjainkig...

A 2010-es évek eleje nem indult könnyedén, a világválság még tart ám lassan újraéled az építőipar. 2011-ben megalapult a Jenei Épületgépészeti Kft. A helyünket megtaláltuk a kereskedelemben, hiszen 2014-ben megnyílt a Jenei Barkácsbolt hálózat első üzlete Sándorfalván, 2015-ben Balástyán nyitottunk Barkácsboltot, 2016-tól pedig a Szatymazi barkácsolni vágyóknak vagyunk szerves része. Az építőipart sem feledtük el és az építőipar sem felejtett minket. Kivitelezői szegmensünk 2015-ben új vezetéssel (Jenei Dávid) immár második generációs családi vállalkozásként éledt újra, és azóta is szélesíti szolgáltatási körét és egy új modern szellemben fejlődik tovább.

A jelen, és a jövő...

A jelent kedves olvasó veled éljük át és bizonyára már megrendelőink, vásárlóink körét bővíted, vagy reméljük hamarosan közöttük tudhatunk téged is! Visszatekinteni sem könnyű 30 évre, leírni 10 éves léptekkel pedig rettentően nehéz. 30 év kitartó munka, becsléseink szerint több mint 3000 km csőfektetés, közel 5000 építkezésen való részvétel, több száz raklap értékesített árú és rengeteg elégedett megrendelő és vásárló a garancia a minőségünkre. Hogy mi a jövőnk? A 30 évünkre visszatekintve sohasem volt lehetetlen, kitartottunk és mindig újítottunk így volt ez a 2008-as világválság idején is és így van most is a járvány idején. Vállalkozásunk idén átállt teljes mértékben az online platformra. Online számlázunk, online kezeljük a munkalapjaink, webshopunkban nemcsak termékeket hanem szolgáltatásokat is lehet vásárolni, bővítjük gépparkunkat, szolgáltatásainkat, új autókat vásároltunk ezáltal szerelő csapatokat hozunk létre a gyorsabb vállalási határidő vagy a nagyobb projektek érdekében. Reményeink szerint szép évtized előtt állunk melyet ti alapoztatok meg 30 éven át. Köszönjük nektek! Boldog 30-ik születésnapot Jenei Épületgépészet és boldog 50-ik születésnapot Jenei Csaba!

Jenei Dávid 2020.04.15.